Tuesday, June 21, 2011

SI CANTIK IKON FESYEN MUSLIMAH

Assalamulaikum wbt....
kajang pak malau kajang berlipat, kajang dagang hamba panjat.kajang selangor sgt lah dekat, kajang dtg berkijang2..ngiaaahhahahahahah...fuuhh fuuhhh fuuuhh fFfooooHhhHh....!!!! kasi habis bersepah semua habookkkk kat tepi2 blog nia..ce tlg sapu kengkawan ku sekalian..korang ni dtg jenguk je kan, nyapu idakk..haih..malaih btoi hang naa..*tetibe jadik sewel lagi sekali*

Kisah Nora Elenan dh tamat dah.terus apa ja activity gadis2x cantik kat luar sana buat petang2 hari nih?..duk makan cekodok ekk..actually i xde modd sgt skrg nak story mory and shring pasai life skrg nih..I am SUCK here right now. manyak sgt issue semasa sampai kalah menteri. duk tgh berkhayal2 serach internet tadik, ternampak pic2 wanita2 angun di Google. Terus mencetuskan idea yg sgt hebat utk update blog ni.. *rs mcm dh boring dgn layout blog ni, ada sape2 yg nak share x utk adjust ape2 yg patot?* sgt2 saya hargai klu ada sape2 yg sudi share kat sini. malaih nak google2 bagai nak search layout. haihhhh...

Dah2x kita ckp pasal benda yg blh tekanan kan otak2 kita. Meh ceq nak habaq mai ckit naa pasai wanita2 cantik dlm entry yg i kali nih. Buat jejaka2 tampan yg kat luar sana, jgn nengok pic nih sampai keluar bijik mata yaa...!! amaran keras dari pihak kuasa..ngehngehngeh

Sbg gadis, ank dara, wanita, perempuan dan girl2x kat luar sana, apa2 arus fesyen yg terkini di era ini akn menjadi pilihan hati mereka utk di terapkan dan diaplikasikan dlm hidup seharian. Termasuk juga lah dgn budak senyoyoh nia...hehehe..skrg ni dh xnak celoteh panjang dh pasal fesyen.Bukan korang nak baca pon kan..kihkihkih..

Jom tgk siapa fesyen pilihan dan idola hati i as below pics..---->klik klik click !

Datin Norjuma The Gojess

Puan Wardina The Beauty

Puan Farah Adiba The Pretty

Cik Heliza The Sweet

Cik Fida The Cute

Las but not least Cik Waheda The Comot..!

heheheheeh...dah selesai dh kije mangarut utk update blog nih.
moga terhibur semua yaa...


Sape pula ikon fesyen pilihan hati anda???

~BuybUy~ muah



7 comments:

AIN SYAFIQA AZMI said...

auwhhh LIKE banyak2 ur header..cantik bangat!! hehe gini la idea i, u wat layout colour purple, gojes!!hehe

Fariza said...

cntik !!!!

~ NANA ~ said...

yg last skali tu plg comey...kekekeke

rindu madah!!!

norwahidah athiyyah said...

nana syg muah muah...

nana pon plg comey taw..so cute n gojesss..miss our memory together dear..<3

アイシテル said...

Chanteq lorh entry akak !
love ur page :)
akak asal terengganu ke ?
hihii

アイシテル said...

chantik lorh !
suka entry akak ~
asal mane ye akak niew :)

norwahidah athiyyah said...

Hi dear yg tulisan2 china tu..hehehe..
yup, akk asl Trg..same jgk ek?
tq sbb sudi singgah..dh lm dh x aktif blog nia..:)