Thursday, February 11, 2010

Naaakk Geemoook !!!



 
Salam teman2..bertemu kembali dlm rancangan kta pd masa ini..kehkehkeh..like pengacara sudaa..hokeh fwensss, kt cni, sye nk la memberitahu kalian msue yg sy nih tewingin sesangat utk menjadi gemookk!!
tpi ape ke barang pom yg d siapkan ke mulut chumel nih, msih lgi memaintainkan diri yg dh tinggal sepotong tulang ni haa..aduhhh..sosah sosah..

so how ya guys tuk gemook nih...gong xi gong xi sma gue keh...*CNY dh dkt nih*...

berkenaan dgn cuti yg bakal bertandang pd sok hari nih...jom kte bt aktiviti nak..tp aktviti sy juz nk titooo jeww..hehehhe...act, nk share2 ckt my actvity nnti pd ms cuti nih...

fist thing fist, mauu jmpe my sisterrr lorrgghh...missy missy kamoo taw sustar...then bl dh jmp tuh, maunye la kte jalan2 smbil dush dush..haaa...ni yg best ni, akn pegi mamam2, cuci2 d eye n etc...mkn dh kuat tp x nak jgk jdik gemookk..haishh....ghunsing gue...

afta dat, blk kampom mampom tuk clebrate BBQ laks..ahaaa...sgt sodaaapp dh ni tyme gnih..*mlibatkan mkanan lg kan*...mau tgkp2 gmbr kasi muat sama ini blog smpai berlobam..hahahaah..nex, kte g THE BEACH..!!!..ske sgt2 kat pantai nan menderu ni...snguh tenang dn menyamankan berada d sni..x sabaw dh ni nk nengok si pantai tu...tararararara...
angin sepoi2 bahasa menghenbus ke pipi ku yg menggebu jiwa...hahaahhah...gelak gelak....

itu je ckt sebanyak nk share2 dgn kowang cmua...yg fenting, cmue ni akn jdik best nnti n i cant wait 4 it 2 be real now...!!!...sok je lgi, then leh la kasi hayung2 ni kepala spaya berehat n ringan sbentar drp thesis, assignment, kuiz, projek, presentation, reading, writing, n olls d 'ting2' one....maleh sgt nk nulih bende2 2..ugugugugugug...

smasa entry nih di catit oleh papan kekunci keyboard ku ini, ad la bberapa snapping mapping yg ku bt utk tatapan korang yg nunjukkan gue ni KURUS n mau GEMOK okeyhhh....dhskt hati dgn asik kurus jewww...nk gak gemookk sdikit...ksian kat diri ku ini...=(

soo here we GO---->

 
nih  kononnye la posing..nmpk x kekurusan itu???..fehfehfehfeh

 
hah..nengok ler lengan itu..mcm si lidi yg melidi..muka nmpk mcm owg gemukk la jgkkn, tp nengok lengan..hamperghh..

 
owang kurus bwk motorrr woo...vvrooommm vvrrooomm
 
  matanye brown yuk...sbb ske mamam brownies..hahaahhaha


okehla kwn2..sudah2 kay..jgn di layan si budak kuwus kewing neh...
doakan je nnti dia chat spanjang hdup dn bersyukur dgn apa adanya...amin...

bye bye bye...Salam =)

HEPPY HAPPY HOLIDAY...(^_*)


 
SIPUT YG INTERFRAME POM gEMOOOKK..KEHKEHKEH

3 comments:

*NOR ZAINI BT MAT NOH* said...

kak..lagu kak sdp...nak!!!!!

aiza said...

hi awak..
saje je catwalking kt blog nie..
hihihih...

nice entry..
nak follow laa...
hhehehe...
tp an xyah laa gemok...
mcmnie dah hot dah~heheeh...

waheeda119445 said...

salam aiza..

thanks 4 being my follower..

xkiwe..nk gemook gaks..leh??..

hehehhe...