Wednesday, February 24, 2010

"Like Princess Photo Contest"

 

Salam...ni ade contest bru taw dri Funky Chic..sesuai utk sape2 yg suke menangkap gmbar dn posing bagai..termasukla diri ni yg suke posing ala2 si bintang diva model iteww..heheh..

so here we go wif several pices like princess*agagaag*--->

  
-ni pic tyme dinner yg bertemakan arabian nyte-all in black-

 
-ni lak pice tyme g smbut bufday mmber @ midvelly-im a pink lover-hehe-

 
-then ni outfit tyme sy g jejalan or pusing2 bandar-slesa pkai instant tudung n simple je kan-

hokehh..lotih posing dh ni dgn gmbr2 ats tu..heheh..jdi kpd Funky Chic, sile2 plih yg mne rs menusuk d kalbu k..hope u'll like it dear..so nk mengtag kwn2 ni plak tuk join jgk contest ni..join taw..best adiah ni...

1-aiza abd rahman
2- iladelarossa
3- amyleaindahouse
4- kak wani bsmm
5- liza


My point of view towards Funky Chic--->
Kelebihan: This blog is very organizeable dan simple..maksudnya, blog ni direct to the point tentang ape yg ingn di sampaikan..sgt mudah utk di baca dan di hayati oleh pembaca dan juga pengunjung2 baru...sejuk mata memandang..semua maklumat yg dipaparkan sgt berguna and i feel relax while reading every single things in this blog..chill...=)

Kekurangan: Pada pendapat sye, klo owner blog calitkan ckit wrne2 yg terang pd blog ni akn nmpk lbih menarik and gorgeous...ini kerana warna biru pd blog ni nmpk x ceria sgt tp dah menyejukkan mata...juz tmbah ckit kaler2 terang kay..hope it works..=)

sekian wassalam...
Due date: 14 Mac 2010

All the BEST ... !!!


4 comments:

Funky Chic said...

dear..
mana pic awk??
id da letak pic inform kami yea..

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

sape pom d tag??
nt sy join contest ni..
tersgt suke ni..
tp skng xblh ag..tersgt bz..

nway kt waheeda..
pic2 itu sgt chantek..

waheeda119445 said...

tq amylia...okeh, nnti join k..lmbt ag due datenye tu..eheheh..

smpat ag kan??...so, jgn lpe nnti k..sme2 meriahkan...=)

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

yeaahh!!
sy da join..hehehe...

hope kt same2 menang..
hehehe...

=)