Friday, July 23, 2010

Hari Ini Hari Jumaat


Salam sayang dn kerinduan bt semua pembaca & follower blog ini....
meh nk berpantun skit..dgr2 kan kay...

Hari Ini Hari Jumaat,
Hari yg Penuh dgn Semangat,
Marilah kita sama2 beringat,
bahawa
HARI INI HARI JUMAAT

ehehehehhe..best tak best tak pantun kat ats tu..cpt angkat tgn dn kaki klu sape2 nk vote jdikannnya the best pantun in da world...!!!..ahahahha..xdelaaa..sbenarnye hari ni hri paling yg dinanti2kan oleh semua yg bergelar pekerja taw...so waheeda bt entry ni utk kenangkan betapa pentingnya hari jumaat ni dlm hdup sorg pekerja sperti waheeda jgk...ehehehe...

di hari Jumaat ni kita kne lebarkan snyuman, tingkatkan semangat diri, bnyk2kan lgi zikir harian kita...opss opsss..ingat tak lgi ni zikir utk hri jumaat kene baca apa??...haaaa, msti lupa ni..hari jumaat kita blh baca 
"YA ALLAH"..
ni zkir utk hri jumaat..kita baca banyak2 kay lepas nih..tgh2 duk bt kerja baca dlm hati pn xapa..Allah dgr dn tahu semua yg hambaNya buat..x tersembunyi walau sedikitpun..ingat tu ye kwn2 smua...:)

sooo....di hari jumaat yg mulia nih, waheeda pon nak ceria ceriakan diri ni..nak senyum kat semua org, kat pokok, kat kucing, kat burung, kat nyamuk, kat lalat....ahahaha..semua kene senyum taw hari nie...pegi kije hrini pun waheeda pakai yellow coat utk menonjolkan lgi keceriaan di pagi jumaat ini...cewwaaaahhh...sweet yellow gittuuuu...suke suke2...colur2 yg terang lagi menyuluh dn menyilaukan si mata2 anda semua ni blh menimbulkan rasa semangat dn rasa yakin dlm diri si pemakai taw...dh mcm kaunselor fesyen dh ni berhujah..eheheheheh...ada hari kita heppy, ada hari kita suram, ada hari kita sedih, ada hari kita nangis....but but but......hari Jumaat try as best as u can utk ceria kay..utk senyum dan utk yakin dgn smua org dn dgn apa jua juga yg anda lakukan..jdikan hri Jumaat ni terapi utk diri anda bertenaga semula bgi memulakan kerja pd minggu hadapan...yes yes yes...berjaya mengeluarkan motivasi diri yg terbeku selama sebulan...hihihihihi....


tadaaaaa....cantik tak si dia??....ni save as dri hencek google kita...yellow coat kita sama la dear..eheheh...u beli dri mana??...i beli kat tepi jenjalan jeww...:)


waaahhhhh...dis yellow coat mmg vogue habesss...kat mne nk cri satu??...chumel mungil jekan....:)


hmmmm..another yellow for me??...yaaa, maybe so..! ngeee :)


pasni nak try gaya atas ni lak...elegant and sophisticated ryte...cayalahhh..!!!! *nape muka patung 3 tu mcm skit jntung je..ke tahan nk u'uk ni..*ehehehheh


okey all...smpai sni dulu ya entry kali nih..nak continue wt kerja lak nih..kata semangat kan....ehehehehhe....jom jom jom jom kita heboh2...
jumpa di entry yg lain lak pasni..lets catch up...till then, tadaaaaaa....:)


ni tdung je yellow..same as like what im wearing for today dgn yellow coat kat ats sana tdi...wahhh..kuningye mak ngahh...ehehehhe....jumpa lagi yaa semua....bye bye...

motif entry ni: ceriakan diri anda dgn memakai warna kuning kay..ohh sgt yakin bila ada kuning di baju anda..dn sgt2 menyerlah jgak taw..mak cik pak cik blh pandang 5,6 kali tgk u pnye striking yellow tu...ehehehhe...tgk2, blog ni pun dh ceria2 pgi ni bila ada kuning2 semua..ahahahhaha...

~wAsSalam~





5 comments:

Asya Zain said...

akak syg!
comel la tudung tuh...
mcm yg lisa surihani pakai dlm tudung ekspress! comel! :)

Atiqah said...

wow striking yellow..tiqah hr2 pkai purple ( x de la hr2 sgt) tp leh bilang ngn jari la hri ape yg tiqah x pkai purple..hehe
serius cntikla kot labuh dlm gmb no 2 tu.lengan pnjg lak tu..ishh nk cri 1 wat koleksi..hehe

tiqah hr2 kat office pkai 3 lapis..sejuk smpai ke tulang dok dlm blk boss..huhu

waheeda119445 said...

asya: iyaapp..time sis bli ni pn tuan kdai ckp dis one exactly same yg lisa pkai dlm crite di astro..eheheh..comel kan kan kan...?thanks asya zain darl..:)

tiqah: eheheh..tiqah minat purple ye..wahida pn minat gak tu prple..color2 yg soft kan..ni fist tyme wahida try yellow..mcm terang benderang ryte? kot yellow yg kedua tu pn wahida minat tp xthu lgi ni nk cri di mana..xpe2, kita search2 k..lau jmpa bgtaw blk..hihi

sama la tiqah..kat ofis ni pn wahida gna shawl nk bungkus2 sbb sejukkk sgt2 dgn aircond..ehehhe..mcm dh di oversea ni..tiqah smbung blajar kan kt oversea??:)

Nadia said...

hehehe..dear..kan btol i kt tdung ni sm dgn yg lisa suriani pkai..waa da mcm artis la ni...nak sign plzz!! hehehe..anyway tq tau dtg last weekend..

motivation Hijacked said...

oh, yg jaket yellow tu sy prnah nampak jual kt kedai makcik KIY.. lisa beli dr makcik kot