Friday, July 16, 2010

Jenjalan for Steamboat & Tudung @ Summit Mall, USJ

Fuhhhhh...fuuhhhh..ffuuuhhhh...sapu2 cket habuk2 kat dlm blog nih..sape2 yg dtg jenguk tu tlg2 la kay sapu kan..ahahahahhaha..xpasal2 lak dpt buat amalkan kat blog nih..yak au au..yeehhaaa..! gila ckit tgahari jumaat yg syahdu ni..ehehehhe...so guys and girls, how are u today??..sape2 yg bekerja msti jwb, 'soooo heppy coz today is Friday'...yaa yaa, me too..;)

tiba je hari jumaat, rasa rajin, rasa nak senyum smpai carik telinga, rasa nak makan bnyak sbb selera bertambah, rasa nak buat kerja banyak2 and mcm2 rasa lagi ada yg hepy2 smua..kan kan kan...utk yg msih student pn msti best jgk sbb tday last class and weekend esk blh gi Mid Valley Mall, gi Sogo, gi The Mines, nek2 ketapi, nek LRT..ehehhehe..comel jekan korang..I ni dh tinggalkan alm study soo ghinduuu sesangat rs utk alami alam2 mcm korang smua tu taw...hihihiihi..:)

back to our topic..cewaaaahhhh mcm CEO company dh ni..menggatai jekan duk nak guna ayat2 class gituu..hehehhe..xpe2, maybe one day akn jdik CEO..tlg doa2kan kay..nak jdi pemimpin and good leader nih bkn senang..kene banyak experience & pndai manage smua bnda..klu nk crita kat cni alamaknye smpai besok pn x hbs nk berleter kan..so kite short2 kan jela..eheheh..

kowang kowang, nak tanya ckit nih, sape kat cni yg x pernah lgi memakan steamboat??..jom kita duduk satu boat coz I pon x pernah menjamah bnda alah ni..ahahaahaha...tp tp kan, weekend lepas my housemate ajak I and my sis terjah kat Johnny Steamboat..fuhhh sesangat la dahsyat rupanya steamboat nih..smua x masak lgi and then kene ghebus2 dulu kan..mak aiihh, mcm nk msak kat dpur rumah lak rasa.,ehehhe..my housemate pndai bab2 ni so dia yg order smua and last2 adk I tersangkut n jth cinta dgn steamboat..I plak juz order kuew tiau sup..ahahahahha..xleh nk telan steamboat la guys..haiiissshhh...ntah bila blh mkn benda ni...

jom2 cuci mata dgn hidangan steamboat & our gathering at Summit last weekend..opppssss oopppssss before that, kat Summit last week ada buat summit flea market & ada jualan tdung kat cni jgk..so ape lagi, kita zzzaaaasss memborong tdung smbil2 menikmati steamboat..ahahahhaha...layannn zzzuuuppp...!!! :)


see see the menu..ape tu yg panjang2 mengurai tu..saye tak tahu namenye..ehehehhe...semua fresh & segar dri ladang peti ais nih...bessstttt wlopon x try tp bleh plak ckp bessttt kan..harharharhar


ini dia my housemate yg sgt pandai menikmati steamboat & juga pandai meggunakan chopstick itu..skali lagi saye tak tahu yee...ahahhahahah...lazat berkrim sup steamboat tu..dpt telan sup dia je..ehehhehe

ahahahha..xleh blah picture ni nak bergaya dgn chopstick la tu konon..padahal pegangnye x pndai, so kite buat tanduk jela kay or lbh kurang dgn area TV kat ghumah..ahahahah...


and then this is nadia, from Da Pumpkins Boutique..tudung kat tmpat nad nih, murah gila berbanding dgn harga dri kedai len..and I also got special discount from her taw..best shopping wif u dear..nnti kaci disc lagi ek..ehehehhehhe..so korang blh terjah blog nad utk dptkan tdung2 yg berkualiti & murah berbaloi baloi..click link nama kat ats tu kay...tudung dri nad ni smua senang bentuk and best bila pakai...ni buktinya ----> 


see see, coraknya pun class class gitu and cantik terletak di muka..ehehehe..ni model tdung terbaru ni..dapatkannya di pasar tudung skrg...ahahahhahhaha...

okeh olls, c you in next entry kay..smpai cni dlu utk kali ni...activity dis weekend ---->

attending my friends' weeding @ Putrajaya
Tema: Pink pink sweet ya :)
*tuggu nanti update terkini psal wedding ni okkkeeyyhhh..

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KAK CHIK & FAIZ







~SEKIAN WASSALAM~

1 comment:

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

hye! wah bestnye die shoping.

xsempat nk jenguk lg summit usj. hehehe

bile nk hang out same2 akk?
*hehehee.. muke xmalu kn kn kn*