Tuesday, December 14, 2010

SAFI BALQIS-PERFECT 10 ~ DUTA BARU SAFI ~

Salam kerinduan yg amat sgt dari waheeda.
waaaaaa..lame giler kan x update belog.mmg rasa ketagih sgt dah nie..dlm sebulan belog nie dibiarkan bnyk benda yg jadik tapi klo nak masuk semua story kat sini matila korang nak baca nanti..
jadi kita select2 je yg mana terpilih and shortlisted..ahahahha..dh mcm bunyi result interview dah tu...
so skrg x nak panjang2 cerite nak pendek2kan bicara shj..moh kita tgk apa content entry kali nie..

JENG JENG JENG.....


okey2 cop cop jap...sblom suspends ni bertambah hangat, kite kaitkan dulu isi entry ni dgn tajuk ats tu..ade sape2 yg tak tahu ke skrg nie safi dah lancarkan produk baru?
kalu tak tahu meh nak habaq mai naa adk2 kakak2 abg2 sekalian alam...
Safi Balqis dah ada produk terkini taw..nama produk ni PERFECT 10..!
haa..knp perfect 10 tak 11, 12, 13 ke..lagi hebat kan?...ehehhe
actualy perfect 10 tu melambangkan bahawa Safi dah ada produk yg boleh menghilangkan dan memberikan kesan 10 terbaik pada wajah anda..
nak tahu apekah itu..jom tgk di bwh nie...

10 Manfaat Produk SAFI BALQIS PERFECT 10:
  1. Memudarkan pigmentasi
  2. Menyamaratakan tona kulit
  3. Melindungi dari sinar UV
  4. Mencerahkan kulit
  5. Melindungi dari radikal bebas
  6. Meningkatkan keelastikan kulit
  7. Menghidratkan kulit
  8. Mengekalkan lembapan
  9. Menghaluskan kulit
  10. Melembutkan kulit


wah wah wah melteoppppsss gitu formulasi yg dijanjikan oleh Safi Balqis kan..rugi kalu sape2 tak cuba produk baru ni..knp aku lak yg sungguh2 ni duk pomot produk nie ya..ehemehemehem...

sobonarnye eden nak gitaw yg eden ni baru sajork jdi duta safi ni..shila tu pon jdi duta jgk tapi dia duta num satu, eden plop duta tak tahu num berapa..ahahahhahah...
so far bila guna produk ni dlm masa seminggu mmg ada perubahannya..kulit makin lembap, tona kulit makin sekata manakala yg paling rasa comel sekali muka ni jdi nmpak ala ala pink baby doll gitu..
betol...bila tgk kat bhg pipi terutamanya mmg nmpak pink suci dan tak perlu lagi anda tempek blusher kat pipi pasni..jimat jimat..bagus Safi..Thumb up...

dgr cikit kata kata aluan dari Pengurus kumpulan Produk UNZA Sdn.Bhd berkenaan dgn produk baru ni...

“SAFI BALQIS – Perfect 1O menampilkan reka bentuk serta fomulasi baru hasil kajian dan kesungguhan kami untuk terus selari dengan kehendak semasa para pengguna. Rangkaian produk SAFI BALQIS mendapat status Halal dari JAKIM dan amat bersesuaian untuk semua wanita muslim yang inginkan kulit lebih cerah dan bermaya tanpa perlu mengkompromikan nilai-nilai agama mereka” jelas Puan Mahsuri Sulaiman, Pengurus Kumpulan Produk UNZA (M) Sdn Bhd.

okey skrg ni tgk pulak kejutan dari duta baru Safi...boom boom boom....:D


inilah hasilnya kwn2 sekalian bila anda gunakan produk ni utk make up dan juga utk photoshoot mcm ni..
nampak natural kan kan kan...DALAM HANYA 2 MINGGU...:)

dah2..balik kepada realiti skrg kay...kat ats tu bukannya duta betol2 pon..main2 tahi aym je..
ni duta yg sebenarnya --->



sekarang ni meh kita tgk lak senarai Safi Balqis Perfect 10...bnyk sgt produk2 yg dah cipta nafas dan nadi baru utk UNZA nie..cayalah UNZA...

1-Pembersih muka safi balqis perfect 10
2-Pembersih muka kawalan minyak
3-Skrub Aprikot Perfect 10
4-Penyegar
5-Serum
6-Krim pelembap siang SPF 15
7-Krim pelembap malam
8-Krim kontur mata
9-Krim kecantikkan
10- (masih lagi blm di proses) nantikannya di pasaran tak lama lagi

mmg hebat2 semua produk kat ats tu..siap ada serum, kontur mata, skrub..Safi skrg dah boleh setanding dgn produk2 lain okeyyy..jgn terlalu pandang pada produk2 yg mahal tu, tgk juga pada produk negara kita ni..walaupun murah tapi hasilnya tetap memuaskan...sekaligus kita dapat jimatkan belanja kita dlm membeli produk kecantikan kulit..sayang safi..muah!


okey setakat ni dulu ya isi kandungan kali ni..
sape2 rasa nak ambik autograf dgn duta tuan blog nih sila2 tinggalkan jejak anda kat belog nih kay..
kalo tak non adooo..

~Bye Bye~

12 comments:

Ain Syafiqa said...

hallo...promote produk safi plop ye....hehe.=)

aida is me said...

berapa ya hrga krim safi kontur mata tuh..

norwahidah athiyyah said...

ain: hehe..x pomot ni..ni saje wat khayalan promotion ckit..

aida: harga kontur mata tu 9.90 je bg yg kecik manakaln yg besar dlm 12.90 or 10.90..tapi mmg berbaloi baloi..beli taw..best bila pkai..sejuukk je mata...

Zaren said...

wawah...jadi duta tuu... cmne lak leh jd duta nim?? nk jadi gop!! aww :P

(gedix jap. ehes)

kak madah igt ke x lg ntah kt kite ni.. huhu..duk assyaima skali dulu..lame x dgr kabo, bru jupe blog via k.ida's

Anonymous said...

cMNE nk kai serum nie ea ??

amira shafie , 17 said...

mira dah cube produk ney , puas hati , soft jeee..hehehe...

amira shafie , 17 said...

mira dah cuba produk ney ,,PUAS HATII GILA!!soft jee..hehhehe...

norwahidah athiyyah said...

mira: Bestkan mira produk safi nih..semua mmg soft kat kulit dn hasil kulit pn memuaskan hati..teruskan mengguna Safi hokkeyy.. hehehe

~RT~ said...

hi. sy baru nk try guna produk safi ni. nk tnya, boleh x bg yg basic yg perlu pakai utk hasil yg ok? :)

norwahidah athiyyah said...

Hye dear RT,

Klu nk try guna yg basic ap yg sy blh suggestkan guna dulu dia pnya cleanser, krim siang, krim mlm, toner and juga serum.ni yg asas utk kulit n sesuai klu nk mencuba dlu produk ni. klu dh puas hati nnti blh cuba produk2 len cthnya kontur mata utk yg ad lingkaran gelap bwh mata tu yaa..

ap yg sy blh ckp, mmg kulit cantik dn cerah sekata,cuma kne sntiasa istiqamah dlm gunakan safi..:)

~RT~ said...

ohh.. ok, thnks atas cdgn tu.. insyaallah, akn cuba.. :)

Anonymous said...

hai. berapa bulan bru nmpk hsil yg btul2 bekesn gna produk nie ? then klu nk kuar jln apa yg sesuai d pki?