Sunday, January 2, 2011

3.00am::SENARAI CALON PENCARIAN FASHIONISTA 2010

Salam pagi subuh hari..heheheh..serius, skrg nie jam tepat 3.00am..tick tock tick tock..;)
tuan blog ni bru shja membuka lappy pink ni utk update sdkit perkmbengan drp contest yg lepas.
TERIMA KASIH seribu ucapan sekalung penghargaan bt mua yg dh join dlm pencarian trsebut.

mintak maaf bnyk2 taw sbb x dpt lg nak kuarkan reseult gedebboommm pd mlm ini sbb sbb sbb.....
tuan blog nieh duk sebok sgt dgn aktiviti new year hri ni kay..kasi chance la ckit ya nak berhibur di hari libur ni..(utk mkluman libur tu bermksud cuti ya teman2 dlm bhs indon) oppsss opsss, indon2x ni sensitip hokkeyyy...hahahhahah..

-
-
-
-
-

ok2, berbalik kita kpd tajuk topik dn niat asal tujuan entry ni..skrg ni waheeda nk kasi terjah dlu smua pic2x calon yg dh join in bg pencarian fashionista 2010 ni kay..klo korang nk tahu, smua mmg mantopp dn feseyn habess pnyeerr..rambang pihak juri nak pilih..:) jom saksikannya..kpd peserta yg ada join sila cek pic anda ada or x kay..klu ad sy terlepas pandang, tlg bgtaw yaa..tn blog ni kurang daya badan ckett..hehehhehe.
click!click!click!


waaahh..korang mmg vogue2x laa dear..muah muah..tayam taw korang sudi meriahkan contest ni..:)

jdi, for the result and final night utk pihak juri bt keputusan yg tepat lgi muktamad, tngu kptusannya pd 03/01/2011, jam 9.00pm.
esk juri smua akn duduk berbincang dn bt pemilihan..wlpon besok msh lgi sibuk dgn tugasan luar, tp akn ttp laksanakannya jua..x nak bg calon2x smua berdebor2x tngu result..nnti sakit dup dap dup dap lak jantung nntikan..heheh..

so sape2 yg rs nak bg kometar tntang siapakah yg layak di nobatkan fashionista strusnya melayakkan diri utk memenangi hadiah2x yg sprtimana sudah diketahui sblm ni, komentar anda amt2 dialu-alukan oleh pihak kami di sini..gua cha dlu ya beb..sudh 3.30am..mata lebam dh haa..:) tp msih mampu senyum create entry nie bt korang semua..

~TaTa~

1 comment:

AIN SYAFIQA AZMI said...

tuh bdk baju ijau 2 patot menang..hehe ok2 ain tnggu 3jan nih..nak balik kolej daaa...arap2 adela line tenet lam utan tuh..=)