Monday, January 3, 2011

PEMENANG PENCARIAN FASHIONISTA 2010 !!!

Assalamualaikum wbt buat smua readers yg disayangi sekalian..aaccheewwaahh..mcm nak bt ucpn manja2 gituu kat baby kan..hihihi..kali ni waheeda dh x nak tangguh2 lgi dh..trus nak bt anosemen (announcement yee) utk para pemenang yg dh berjaya menambat hati juri dgn menStylekan penampilan bg di nobatkan sbg fashionista kali ini. setelah beberapa pihak juri bersidang semalam, di bwh adalah keputusannya yaa..keputusan adlh muktamad dn juga x nak yg ad heart2 feeling kay bg sape2 yg x menang tuu..lau ad lg contest yg sy akn bt, sila ghajin2 diri anda utk turut serta bersama taww..jgn malu2 jgn sogan2..;)

KPD PARA PEMENANG, SILA TINGGALKAN NAMA, & ALAMAT UTK URUSAN PENGEPOSAN HADIAH NNTI KAYY..*haa, suke la tu dpt hadiahkan, heheh,doa2kan moga murah lgi rejeki sy lepas ni blh bt contest lgi,amin3x* :)

soo ape nak ditunggu lagi, kate td nak straight to the point kan, x nak tangguh lgi dah, meh kite terjah gadis2 melayu kat bwh ni..

Dgn lafaz Bismillahirrahmanirrahim......(mengumumkan pemenang2nya adalah:)

GRAND PRIZE: Dress, selendang, inner, & brg2 aksesori wanita (RM80)


Miss AyuLunaLunera (bkn name sbnar ye dik, heheh)


2nd PRIZE: Dress, selendang, inner & aksesori wanita (RM50)



3rd PRIZE: Selendang, scarf, & aksesori wanita (RM30)




Alhamdulillah, selesai sudah pencarian ini.
Harap semua gembira dan ceria2x selalu.
TAHNIAH & JUTAAN TERIMA KASIH BUAT SEMUA YG SUDI MENYERTAI PENCARIAN INI.

p/s: hadiah2 ni nanti waheeda akn stat post by this weekend k. waheeda bz dgn kije ckit lately ni jdi sbr yaa gadis2 semua..heheh..tayam kowang..;) jgn lupa singgah pd entry yg bakal menyusul nnti.

6 comments:

luvpinkja said...

wahh. tak sangka terpilih..!gambar kita biasa2 je dah lah tak pakai selipar.. hik2 *terujaaaa*

btw,

terimakasih penganjur. semoga anda dimurahkan rezeki.. insyaAllah, amin~

luvpinkja said...
This comment has been removed by the author.
iEnA eLiEnA said...

yeahh
tq yunk :)
dpt tersenarai no 2
syukur alhamdulillah
okies nti iena onbox ur fb yer
:)

norwahidah athiyyah said...

luvpinkja: Tahniah dear..timakseh doakan murh rezeki..moga sm2 kita akn brjaya nti kay..:)

iena: okeyh, wait for d present yaa..muah! Congrats for u..!

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah kpd pmenang..

rugi nil xjoin.. xsempat..:(
nanti waheeda bt lg tau!

ayulunera said...

eh..betol ke ni..(gosok..gosok mate jup)

kak wahidah..terime kasih yang teramat sebab pilih ayu...tak sangke nye...sebab ramai lagi yang cantik2...

thanx again kak wahidah..hug..hug..semoge murah rezki kak wahidah..aminn....

NURAYUNI BINTI SULAIMAN
73,JALAN WATAN 4,
TAMAN SRI WATAN,
68000,AMPANG
SELANGOR DARUL EHSAN