Saturday, April 24, 2010

PRECIOUS MOMENT WITH MY FRIENDS ~UKM di HATI~

Salam syg utk smua..gugu gaga gugu gaga gugu gaga erraaaaa....ahahahha..xde kaitan langsung hokeeyyy...
kali ini sye mmperkenalkan model2 terhangat dari Pakistan, Uzkhbakistan, Hindustan, Dubainistan, Hajabastan...mne ntah nogori2 nie..akn muncul nnti ye..ahahaha..

actually, pd pg bersejarah tanggal 24.04.2010 *chumeell tarikh tu* kan kan kan..?? kami berempat tlah mmbuat kputusan untuk mmbuat satu sesi photoshoot yg berbutiran sperti d bawah ini....

Lokasi: Roundabout UKM, Bangi Selangor
Masa: 0900am-1230pm
Tarikh: 24.04.2010
Hari: Sabtu nan hujung minggu

Kitorg juz pilih dlm UKM ni je sbb nk mengsyahdukan lgi feeling smpena nak tingglkn bumi UKM ini..plan2 nk buat satu UKM tp ada la teknikal2 problem and hawa2 kemaluan d situ apibala org2 d sekeliling melihat ktorg dgn pakaian yg mcm ni kan..x pasal2 nnti, ad van Poonngg pOonngg PoonnnGgg dtg...

"Adk2 ni bt ape kt cni pakai mcm ni..?Nk pak cik hantar g tanjung ke..?"

ahahahha..xmau aku pegi tanjung..tp best gakkn kwn2 kta msuk tanjung sm2 and ajak org2 dlm tu buat photoshoot dgn kta..kompem la diorg hepy gilak and x nak kuar2 dh dri tanjung sbb ad model2 yg gojeesss lg malatops ni..ahahaha..sengalnye la aku pnye imagination nih..

photoshoot ni sbnarnye utk suka suki sukun sakan je ktorg buat..sbb dh sama2 nk menggediks and mlepaskan ketensionan d musim final exm ni la kan..*oppss perasan x korang aku x de buat pom pasal entry aku nk xm n hal2 yg sewaktu dgnnye tu*...haaaaa....nnti akn d pulun critanya x lama lgi skali dgn pengumuman pnting yg bakal mengubah hdup ku atau pn tak lepas ni..so kne tunngguuuu...

okeh la, skrg ni nk perkenalkan ma frens ni yg dh lme tngu aku sbut2kan nama diorg kat cni..jeng jeng jeng tranng tang tang..!!!

Model 1: Miss Norwahidah Athiyyah (of kos la empunya diri yg sdg menaip entry ni a.k.a tuannye blog legam ni kan*
Model 2: Miss Siti Zabidah (haa yg ni ala2 ustazah ckit taw..mmg bagus la cik ct kta ni)
Model 3: Miss Nuramelyna Latphy (yg ni lak ala2 english lady gituu..sgt hot taw..ehehhe..VOGUE)
Model 4: Miss Siti Juhazimah (ma fren yg ni sgt2 la baik budi pekertinya dn snyumannya mmg menawan)

haaahhh..dh kenal dgn smua2 model dari plbagai pelusuk negara ni kan..nnti kita layan lak pose2 diorg d bumi UKM ni kat bwh ni nnti kay..*sape2 yg berkenan dgn salah seorg model d ats trmsuk la yg num 1 tu, do inform me k..sbb smua single mingle agiee niee..berita baek pnyeeee* ahahhahahah

masa tgh shoot2 sana sini ni, hati ni sayu je rsa..lpasni dh xde dh nk men2 tgkap gmbr pkai sgala bagai mcmni kan..dn xda dh slalu nk tgk muka diorg 24/7 nnti..makan pn asing2 dh..bese kita mkn sm2 kan kwn2..duduk mkn tu kita gelak, gossip, crita tu crita ni..mcm2 kita buat..kdg2 tu tdo pn sm2 tyme takut mlm..adela nnti org g ketuk pintu nk mntak tdo skali..especially aku ni haa..slalu g tdo kat diorg sbb tkut n xblh nk tdo...korangla tmpt2 brgantung tika diri ini dlm kesedihan, kebuntuan, kegmbiraan dn kesepiaan..pasni nk cari sape lak ye nk gntikan tmpt2 ni...???..=(

aku hrap korang smua xkan lupa sgala kenangan2 kita kat UKM ni slama 3thn..haaa..ingt lgi x kita mula2 kenal kt mana n mula jdi rapat dlu dri mana...korang ingt x nie..??...kita dulu2 xpenah knal pn satu sama len...smpaila kita sm2 join BSMM kolej..msuk tanding pertolongan cemas, buat training sm2, handle event sm2...dri sni kita bina great bond together..ingt kenangan smua ni taw...smpai mati...sdih sdih....='(
oke2 dah..jgn sdih lgi..tngu hari last betul2 kita nangis sama2 kay sayams...(30.4.2010)

so skrg, meh kita tgk aksi2 model terlaris dlm dunia ku ini kay...layaannzzz zzaaaassss...


hahhhh tu dia..london celup mai.aku suka sgt pose ni..dgn spec gituu....ahahah


i heart you my sayams...(*_*) ni la model2 tdi..dri bwh kiri: siti, azie. ats lak dri kiri: me and amalina


saye sukaaa white2 nie..xoxo..cantik x kasut tu..suci bersih je kan...sesuci hati tuannya jgk..ehehhe


tu diaaaa...gaya sakan..dgn tangga pom jdik la ye kwn2..ahahha..azie somey taw pose cam tu..


ni lak duk cari anai2 dlm rumput..tgk tangan dh brdarah dh tuu..jahaaat anai2 ni..ahahahha..


cewaaahhh..air terjun ukm tuu..ukm de'hearty..waaaa..sedih2..tlong jgn nangis ag kay...


ini la pentingnya sorg kwn..tyme diri ini x mmpu nk brjalan, x mmpu nk brdiri, teman sntiasa d cc..tq azie n other frens...:)


oleh krn sy x mmpu brdiri mcm pic ats tu, maka sy terduduk d tangga nan buruk ini..kulat manyak wooo..


one ship which is not unsinkable is F.R.I.E.N.D.S.H.I.P..love you girls...!


ni kat my blok lgi before g at air tejun and garden UKM..masih fressh lgi tyme ni..blk2 trus htam muka..ahahah


okeeyyy...smpai d sini dahulu sesi luahan rs cinta dn sygnya diri ini pd mu duhai teman2..pd teman2 lain pn aku syg sama kamuu ketat2..waaaa..hangat je statement tu..suke2...nntikan entry yg dahsyat lgi pasni hokeeyy...jaga diri baik2 kwn2 ku smua samada kwn2 d alam maya ini atau pun d dpan mata ku jua..guaaa sayang sama lu smuaaa..sampai mati...*knp rock je ayt ni..sbb nk express feeling lbih ckit..baru menusuk d kalbu itewww..heheheh*

semoga ketemu lagi..salam syg dari Nowahidah Athiyyah


cintailah alam flora dan fauna kita utk generasi kita yg akn dtg dn ingatlah alam ini kurniaan Ilahi utk hamba2nya menikmati keindahan dn juga mensyukuri stiap nikmat dariNya yg maha Esa...(-_-)





6 comments:

Atiqah said...

waaa bestnye..ktorg pun penah berangan nk buat cmtu..tp lg extreme la..nk round 1 ukm pkai lawa2 pastu photoshoot..haha

waheeda119445 said...

nak join..!!!..eheheh..best tu satu ukm round..tiqah buat dlu, nk tgk nnti..eheheheh...

motivation Hijacked said...

sorg lg model ttggl.. uncle ali

waheeda119445 said...

ahahahahhahahahah...org gelak btol ni..aduh..uncle ali nk pkai dress jgk ke ape nnti..??..lucu lucu

motivation Hijacked said...

kan wawa duduk kt tangga tu kn, bg la uncle Ali pakai suit kelabu retro dgn bow tie sambil melutut dgn tgn kiri bwk bunga ros, tgn kanan menyapa kedepan..

waheeda119445 said...

oh tidaaaak a.badio..sy x sngup nk imagine uncle mcmtu..my God..blh jdi sesak rs nti...ahahahaha..

kntroversi nnti ni..ayyaaiikkk..!