Friday, April 16, 2010

Rahsiaku Kini Milikmu (English Language)




MyEm0.Com Salam satu malaysia dn salam perpaduan buat semua pembaca2 belog pink ku ini..hehehe..skrg blog ni dh brtukar iras ye kwn2 smua..oleh krn tuan pnye blog nih sgt maniac dgn PINK MyEm0.Com..so pinky winkylah jdinya belog ini..x kisah wrne2 apepon, asalkan sedap mata mmndang dn sjok mata menengok..

klau d lihat pd tajuk kat ats tu kan..mcm ala2 nak promote Simply Siti lakkan..rmai yg dh cube Simply Siti ni..dn rmai jgk komen yg mmberangsangkan..wahhh..cayalah akaq citi ni wt bizness...thumbs up up buat Dato Siti Nurhaliza & suami..klo korang nk tahu psal produk ni, cbe klik sini kay...best taw produk2 ni..walhal x try lgi tp dh ckp best..hehehehe..

udah2..jomm kite beralih pd nawaitu yg sbenar lagi suluh menerang di hati ini..pd entry ni, saya ad nak buat satu kelainan ckit..pd yg blom sedia maklum lgi, hujung bln ni waheeda dh nk hbis blajar dh..*Degree je baru*.and then utk menghargai segla ilmu bagai yg ad dlm diri ni, waheeda nk buat class English ckit bg sape2 yg nk mntk tnjuk ajar tntang English..*haaaa..refer tajuk ats tu balik, baru kene dgn tujuan ni*..Rahsiaku Kini Milikmu..kehkehkehkeh...


 Knape English, knp x tamil nandu ke, cina opera ke, javanese ke...??ahahahah..sbbnye waheeda buat Degree in English Language Studies at UKM ni


okey2..x nak pnjang2 lgi..entry ni sye tinggal dlu buat renung renungan utk kwn2 smua..pk baik2 nk sy jdi ckgu anda ke x..nti kan len topik yg d ajar, len plak topik yg kuar..ahahahha..ape tu..??? MyEm0.Com..entry akn d smbung lgi dn sntiasa la update ye..tntang bgaimana cara2 nk blajar tu pn akn d update pasni..sooo tungguuu...(*_*) MyEm0.Com


*ahakz..teacher dgn muke yg ala2 mancung gituuu..auucchh..jom2 kte learn together, love each other*

Jumpe lgi pd entry akn dtg...Salam syg dri Teacher Waheeda..kehkehkeh..MyEm0.Com MmmuaahhhHHhh !

6 comments:

sutera said...

Xde ore angkat tangan lg ni...hehehe, Teacher!!! Saya nak..saya nak..bole ke???

waheeda119445 said...

okeh blh sutera..no hal...angkat tgn tinggi2 cpt meh teacher x nmpk ni..ehehe...

HonEyBuNNy said...

salam waheeda...ila baru dpt buka blog waheeda...b4 ne tenet slow la...geram sgt2...nie baru naklaju2 ckit....ngeh3...wahhh...waheeda nak ngajar gane neh?? cm enarik ja..lau tlg wat esmen leh gk ke??hehehhe(lawak ja)....wahhh..bakal teacher waheeda ek...insya allah...gd luck 4 ur final exam yunk.....ila alhamdulillah....result da kuar...waheeda blaja x beouwolf, american literature....semantics n semua sbjk literature la n linguistics??mst sama gk kn kita blaja....

waheeda119445 said...

ila:..nnti waheeda update lgi psal mcmna nk ajar tu kay..skrg waheeda bz ckit yangg..

nk mntk tlg wt assgnment, leh gak tu..ade cas kit..eheheh..pndai2 je waheeda ni kan..

waheeda mmg blajar smua kos yg ila ckp tu..same kan kita blajar..ila kos ap kat sana ye??..

HonEyBuNNy said...

itu la....waheeda kn tgh exam skrg...xpa...fokus exam dulu..ila xpala...nak golek2 dulu dkt umah neh...ehheheh...jgn jeles...hahah...ila amik Bec in english n literature kt uia neh....tp waheeda lbh berilmu lg pada ila....so ila pun tmpg la nak blaja dgn waheeda...ngeh3...waheeda..kita dah add FB lom?? lau lom add la ila...

waheeda119445 said...

owwhh..klu ila bec in english n literature, mknanya ila lbih lgi ni..ad dua prkara ila bljr..waheeda Bc in englsh lnguage stdy, yg lit juz kira minor, tp wjib ambk evry sem..kta sm2 blajar n mngajar kay.eheheh

x add ag rsanya fb ila..ila scroll bwh ckit, ad badge fb wheeda kay..nti add2 taw..(*_*)